Geniet van heerlijke high tea én speel Autastica

In de bruisende horecagelegenheid De Pleats in Burgum wordt woensdag 21 februari vanaf 16.00 uur een bijzondere high tea gepresenteerd; een variant waarbij het bordspel Autastica de hoofdrol speelt.

Autastica is een spel voor iedereen die te maken heeft met autisme, maar ook voor mensen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp. Op een ontspannen manier doen de deelnemers tijdens het spelen kennis op en raken ze met elkaar in gesprek over autisme.
Autastica is ontwikkeld door het bestuur van Autisme Kafé Tytsjerksteradiel (AKT-diel), een initiatief van ouders met kinderen met autisme.

Begrip voor autisme

AKT-diel wil door kennis en ervaring te delen, het begrip voor mensen met autisme vergroten. Met het spel Autastica wil AKT-diel mensen op een interactieve manier informeren over autisme. De high tea is daarvoor een mooie en gezellige gelegenheid.

AKT-diel organiseert deze middag samen met NVA Fryslân, een provinciale afdeling van de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA).

Heerlijke high tea

Tijdens het spelen van Autastica kan op 21 februari worden genoten van een heerlijke high tea. Elkaar ontmoeten, het verbinden van mensen geïnteresseerd in autisme én het vergroten van elkaars kennis en begrip, staat centraal.

De initiatiefnemers zijn ervan overtuigd dat het nuttigen van een heerlijk kopje thee en bijbehorende zoete en hartige hapjes de middag bovendien tot een onvergetelijke zal maken.

Aanmelden

Er wordt een entree van tien euro gevraagd, aanmelden kan via e-mail: nva.friesland@kpnmail.nl

Kijk voor meer informatie ook op: www.akt-diel.nl en www.autastica.nl

Facebook
Facebook
Instagram
Volg via E-mail
RSS

Blij met mijn blog? Volg, like en deel!