Tekstschrijver nodig?

Noordvrouw is een ervaren tekstschrijver uit het Noorden. Je kunt me onder andere inschakelen voor:

  • Redactie, eindredactie en hoofdredactie
  • Het afnemen en uitwerken van interviews voor o.a. kranten en (zakelijke) magazines
  • Het uitwerken van door jou opgenomen interviews voor (achtergrond)verhalen
  • Het schrijven van columns of blogs voor print of online, ook als ghostwriter
  • Het samenstellen van kranten, magazines en gidsen
noordvrouw tekstschrijver copywriter noorden

Wie gingen je voor:

Al sinds 2007 ben ik actief in de media. Als tekstschrijver, journalist, redacteur, eindredacteur, hoofdredacteur en content creator heb ik – naast losse opdrachten – ook (veel) werk verzet voor een aantal trouwe opdrachtgevers met wie het prettig samenwerken is. Zo schrijf ik momenteel onder andere voor:

Benieuwd naar recent werk? Check dan bijvoorbeeld mijn LinkedIn-pagina.

Print of online?

noordvrouw tekstschrijver copywriter noorden

Twijfel je nog of jouw verhaal in print moet verschijnen of online, of misschien wel allebei? Ik steek niet onder stoelen of banken dat ik dol ben op publicaties op papier, al is het maar omdat het gewoon heel fijn is als je verhaal mooi opgemaakt wordt met aansprekend beeldmateriaal en een fijne vormgeving. En de geur van een net gedrukte krant of magazine is – net als die van een nieuw boek – onweerstaanbaar. Maar websites en social media hebben hun eigen onweerstaanbare aantrekkingskracht én het voordeel van easy access.

Print

Papier vraagt om aandacht, om traagheid, om bewaartijd. Het is tijdloos, voegt waarde toe aan de verhalen die het krijgt toevertrouwd, het zet de tijd even stil.

Online

Online lezen voorziet in een behoefte, vult stille momentjes, geeft ons een snelle blik in een andere wereld. Brengt ons in contact met elkaar, is driedimensionaal, zet ons brein in beweging.

Ik kan je helpen bij de keuze voor print of online, eventueel samen met opdrachtgevers met wie ik al jarenlang samenwerk. Neem gerust vrijblijvend contact op.