Tekstschrijver nodig?

Heb je een ervaren tekstschrijver uit Friesland nodig? Schakel Noordvrouw in. Je kunt bij mij terecht voor interviews en artikelen voor je krant of magazine en voor bedrijfsjournalistiek, storytelling en achtergrondverhalen. Daarnaast schrijf ik graag een persbericht voor je, of vul ik je website met sterke teksten. Ook als je een blog voor je website nodig hebt, of een column voor je krant of magazine, kun je me inschakelen. Graag zelfs!

tekstschrijver friesland

Tekstsoorten

Interviews en artikelen voor onder andere kranten, magazines en websites: hier word ik het meest voor gevraagd. Keukentafel of vergaderzaal: ik schuif graag aan en ben benieuwd naar jouw verhaal.

Bedrijfsjournalistiek: mag ik als journalist binnenkijken in jouw bedrijf, of een bedrijf dat jij in jouw krant of magazine wilt belichten? Dat doe ik graag én al vele jaren.

Storytelling: geen sprookjes, maar een goed verhaal. Zodanig verteld dat het blijft hangen bij de lezers die jij wilt bereiken.

Achtergrondverhalen: achter veel (nieuws)berichten schuilt een veel groter verhaal. Als journalist ben ik altijd benieuwd wat er achter de voordeur speelt. Wil jij zo’n verhaal voor je krant of magazine? Ik schrijf het voor je.

Persberichten: hoe komt jouw nieuws in de (regionale) kranten en op (nieuws)websites terecht? Daarop maak je het meeste kans met een goed geschreven persbericht.

Websiteteksten: jouw website heb je niet voor niks. Die moet goed bekeken én gelezen worden. Ik schrijf als content creator graag krachtige teksten voor jouw website. De fijne kneepjes van SEO leer ik steeds beter kennen.

Blog / column: Heb je een blog nodig voor je website of wil je een column voor je krant of magazine laten schrijven? Kom maar op: ik heb er veel ervaring mee.

tekstschrijver friesland

Redacteur nodig?

Noordvrouw is ook als redacteur in te schakelen voor:
– redactie
– eindredactie
– hoofdredactie

Friesland – Frysk

Noordvrouw is een ervaren tekstschrijver uit Friesland. Noordvrouw skriuwt dan ek graach yn it Frysk, ús twadde Rykstaal. Dat doch ik ûnder oare foar heit&mem, in twatalich tydskrift foar âlders fan jonge bern.

Tarieven

Noordvrouw hanteert tarieven die marktconform zijn en volgt daarbij de gangbare tarieven voor een tekstschrijver in Friesland. Tarieven bepalen doet Noordvrouw altijd in overleg.

Op locatie

Noordvrouw interviewt als tekstschrijver en journalist op locatie, telefonisch, maar ook digitaal via bijvoorbeeld Zoom, MS Teams of beeldbellen via WhatsApp: er is van alles mogelijk.

(Interviews op locatie alleen in het Noorden: in Friesland en het aangrenzende deel van Groningen.)

tekstschrijver friesland

Contact

Wil je sparren over jouw idee voor een tekst, of Noordvrouw direct inschakelen voor jouw artikel? Neem gerust contact op.

Bel / app 06 – 30 56 43 23 of mail