noordvrouw tekstschrijver copywriter noorden
Foto: Noordvrouw

Tekstschrijver nodig?

Heb jij een ervaren tekstschrijver nodig? Schakel Noordvrouw in. Je kunt bij mij terecht voor interviews en artikelen voor je krant, gids of magazine en voor bedrijfsjournalistiek, storytelling en achtergrondverhalen. Ook als je content voor je website nodig hebt, of de teksten van jouw organisatie wil laten (her)schrijven, kun je me inschakelen. Graag zelfs!

Interviews, content creatie, redactie…

Interviews en artikelen voor kranten, gidsen en magazines: hier word ik vaak voor gevraagd. Keukentafel of vergaderzaal: ik schuif graag aan en ben benieuwd naar jouw verhaal.

Content creatie: heb je nieuwe content nodig voor je website, of kunnen de bestaande teksten wel een update gebruiken? Ik luister naar wat jij met je website wilt bereiken en zorg voor teksten die dat doel dienen.

Teksten voor jouw organisatie: liggen jouw missie & visie al een tijd in een la te verstoffen, of staan ze ongelezen op een donker hoekje van je website? Niet alleen is het slim om te beoordelen of de teksten nog bij de organisatie passen, ook is een up to date en vlotte versie een aanrader als je je doelgroep echt wilt bereiken.

Bedrijfsjournalistiek: mag ik als journalist achter de schermen kijken in jouw bedrijf, of bij een bedrijf dat jij in jouw krant of magazine wilt belichten? Dat doe ik graag én al vele jaren.

Storytelling: geen sprookjes, maar een echt en goed verhaal. Zodanig verteld dat het blijft hangen bij de lezers die jij wilt bereiken. Sterk en origineel.

Achtergrondverhalen: achter veel (nieuws)berichten schuilt een groter verhaal. Als journalist ben ik altijd benieuwd wat er achter de voordeur speelt. Wil jij zo’n verhaal voor je krant of magazine? Ik schrijf het voor je.

Ghostwriting: Wil je graag dat ik uit jouw naam iets voor je schrijf, zoals een blog of column? Leuk! Onder zo’n tekst, door mij geschreven vanuit jouw gedachtegoed, komt jouw naam te staan.

Redactie: Noordvrouw is ook als redacteur in te schakelen voor: redactie en coördinatie, eindredactie en hoofdredactie.

Frysk

Noordvrouw skriuwt ek graach yn it Frysk, ús twadde Rykstaal. Dat doch ik ûnder oare foar heit&mem, in twatalich tydskrift foar âlders fan jonge bern.