Tekstschrijver nodig?

noordvrouw tekstschrijver copywriter friesland

Heb jij een ervaren tekstschrijver nodig? Schakel Noordvrouw in. Je kunt bij mij terecht voor interviews en artikelen voor je krant of magazine en voor bedrijfsjournalistiek, storytelling en achtergrondverhalen. Ook als je een blog voor je website nodig hebt, of een column voor je krant of magazine, kun je me inschakelen. Graag zelfs!

Tekstsoorten

Interviews en artikelen voor onder andere kranten, gidsen en magazines: hier word ik het meest voor gevraagd. Keukentafel of vergaderzaal: ik schuif graag aan en ben benieuwd naar jouw verhaal.

Bedrijfsjournalistiek: mag ik als journalist binnenkijken in jouw bedrijf, of een bedrijf dat jij in jouw krant of magazine wilt belichten? Dat doe ik graag én al vele jaren.

Storytelling: geen sprookjes, maar een goed verhaal. Zodanig verteld dat het blijft hangen bij de lezers die jij wilt bereiken.

Achtergrondverhalen: achter veel (nieuws)berichten schuilt een veel groter verhaal. Als journalist ben ik altijd benieuwd wat er achter de voordeur speelt. Wil jij zo’n verhaal voor je krant of magazine? Ik schrijf het voor je.

Blog of column: Heb je een blog nodig voor je website of wil je een column voor je krant of magazine laten schrijven? Kom maar op: ik heb er veel ervaring mee.

Ghostwriting: Wil je graag dat ik uit jouw naam iets voor je schrijf? Een blog, column of zelfs een speech? Onder zo’n blog of column door mij geschreven vanuit jouw gedachtegoed komt jouw naam te staan. Bij een speech zal niemand kunnen horen dat je hem niet zelf schreef. Hiervoor gaan we eerst in gesprek: als ik je een beetje leer kennen en weet wat jouw doel is, ga ik uit jouw naam aan de slag!

noordvrouw tekstschrijver copywriter noorden
Foto: Pixabay

Redacteur nodig?

Noordvrouw is ook als redacteur in te schakelen voor:
– redactie en coördinatie
– eindredactie
– hoofdredactie

Friesland – Frysk

Noordvrouw skriuwt ek graach yn it Frysk, ús twadde Rykstaal. Dat doch ik ûnder oare foar heit&mem, in twatalich tydskrift foar âlders fan jonge bern.

Foto nodig bij je tekst?

foto noordvrouw tekstschrijver copywriter noorden

Als je Noordvrouw inschakelt voor één van bovengenoemde tekstsoorten, is het ook mogelijk er één of meerdere foto’s bij te laten maken. Ik maak graag het ‘plaatje bij het praatje’.

Op locatie

Noordvrouw interviewt als tekstschrijver en journalist op locatie (in het Noorden) en telefonisch, maar ook digitaal via bijvoorbeeld MS Teams of beeldbellen via WhatsApp.