Tekstschrijver nodig?

Heb jij een ervaren tekstschrijver nodig? Schakel Noordvrouw in. Je kunt bij mij terecht voor interviews en artikelen voor je krant of magazine en voor bedrijfsjournalistiek, storytelling en achtergrondverhalen. Ook als je een blog voor je website nodig hebt, of een whitepaper over een bepaald onderwerp, kun je me inschakelen. Graag zelfs!

noordvrouw tekstschrijver copywriter noorden
Hier luister ik een podcast en maak ik er een blog van… Op een hele vroege zaterdagochtend terwijl iedereen in huis nog slaapt! Foto: Noordvrouw

Tekstsoorten

Interviews en artikelen voor onder andere kranten, gidsen en magazines: hier word ik het meest voor gevraagd. Keukentafel of vergaderzaal: ik schuif graag aan en ben benieuwd naar jouw verhaal.

Bedrijfsjournalistiek: mag ik als journalist binnenkijken in jouw bedrijf, of een bedrijf dat jij in jouw krant of magazine wilt belichten? Dat doe ik graag én al vele jaren.

Storytelling: geen sprookjes, maar een goed verhaal. Zodanig verteld dat het blijft hangen bij de lezers die jij wilt bereiken.

Achtergrondverhalen: achter veel (nieuws)berichten schuilt een veel groter verhaal. Als journalist ben ik altijd benieuwd wat er achter de voordeur speelt. Wil jij zo’n verhaal voor je krant of magazine? Ik schrijf het voor je.

Blog of column: Heb je een blog nodig voor je website of wil je een column voor je krant of magazine laten schrijven? Kom maar op: ik heb er veel ervaring mee. Heb je een mooie podcast gemaakt en wil je daar een blog van laten maken voor je website? Dat doe ik graag!

Ghostwriting: Wil je graag dat ik uit jouw naam iets voor je schrijf? Een blog, column of zelfs een speech? Onder zo’n blog of column door mij geschreven vanuit jouw gedachtegoed komt jouw naam te staan.

Whitepaper: Wil je jouw expertise over een bepaald onderwerp, product of dienst uiteen laten zetten in een whitepaper van meerdere hoofdstukken? Ik zorg dat je met een gedegen document ‘de boer op kunt’!

Redactie: Noordvrouw is ook als redacteur in te schakelen voor: redactie en coördinatie, eindredactie en hoofdredactie.

Frysk

Noordvrouw skriuwt ek graach yn it Frysk, ús twadde Rykstaal. Dat doch ik ûnder oare foar heit&mem, in twatalich tydskrift foar âlders fan jonge bern.