Spoedopdracht met een glimlach

noordvrouw tekstschrijver copywriter noorden
Deze selfie met een glimlach maakte ik in mijn nieuwe kantoor. Welkom in Damwâld!

‘Je hebt ons enorm geholpen met de door jou aangeleverde teksten. Ontzettend bedankt daarvoor! Ik ontvang graag jouw factuur en betaal deze met een glimlach.’

Een spoedopdracht in de kerstvakantie. Deze kwam binnen via een LinkedIn-privébericht: een klant die ik al eens interviewde toen hij nog voor een ander bedrijf werkte had, nu als zelfstandig ondernemer, met spoed teksten nodig voor een website die al online stond.

Stiekem erg leuk

Niet verder vertellen, maar ik vind spoedopdrachten stiekem erg leuk… Dat zullen vast veel tekstschrijvers herkennen: als er wat druk op de ketel zit, vliegen de teksten je toetsenbord uit en de mailbox van je opdrachtgever in! Na de jaarwisseling spiekte ik al eens even op de website: mijn teksten stonden er al grotendeels op, zag ik.

Service van de zaak

In een stukje tekst dat de klant zelf toevoegde zag ik een paar foutjes. Die heb ik natuurlijk meteen doorgegeven. Service van de zaak, zeg maar. Ik had al een flinke glimlach tijdens het schrijven van de teksten en bij het zien van het resultaat op de website, maar bovenstaande mail werd ik natuurlijk helemaal blij van.

Positieve feedback

Fijn om tijdens zo’n vakantieperiode een klant te kunnen helpen die zich mij nog herinnerde van een eerder geschreven artikel. En helemaal fijn om het nieuwe jaar te beginnen met zulke positieve feedback!

P.S. Deze selfie met een glimlach maakte ik in mijn nieuwe kantoor. Welkom in Damwâld!

Tine van Knijff-van Hijum
Tekstschrijver & Noordvrouw